Αγαπημένα

Τρόποι αποστολής


Τρόποι αποστολής


Το Best Deal αποστέλλει τα προϊόντα σας μέσω της Speedex courier σε όλους τους προορισμούς, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ταχεία και ασφαλής μεταφορά και παραλαβή τους, σε κόστος που ποικίλει ανάλογα με το βάρος και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τον όγκο του προϊόντος, αλλά και τον προορισμό του (ηπειρωτικό, νησιωτικό, δυσπρόσιτο, εξωτερικού). Τα έξοδα αποστολής αναγράφονται κατά τη διαδικασία αγοράς στο ταμείο. Το ελάχιστο κόστος αποστολής είναι έξι ευρώ (6.00). Η αντικαταβολή στο κατάστημά μας δεν χρεώνεται Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από μία (1) έως δύο (2) εργάσιμες ημέρες, για απομακρυσμένες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές (αρ. 3β παρ. 1 εδ. ζ και 4β παρ. 1 ν. 2251/1994).


Για ιδιαίτερα βαριά ή ογκώδη προϊόντα, ενδέχεται τα έξοδα αποστολής να μην υπολογίζονται βάσει των ανωτέρω κριτηρίων, αλλά κατά περίπτωση και κατόπιν συνεννόησης (τηλεφωνικής ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) με τον πελάτη.


Για συγκεκριμένα προϊόντα και για ορισμένες περιοχές, ενδέχεται να προβλέπεται αποστολή χωρίς επιβάρυνση. Για αυτά τα προϊόντα και τους προορισμούς ο πελάτης θα ενημερώνεται εγκαίρως.


Υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης


ν. 2251/1994 περι προστασίας καταναλωτών